15-16 травня 2024 року в Конгресно-виставковому центрі "Парковий" у Києві відбувся II Український Будівельний Конгрес, співорганізатором якого виступила Асоціація малих міст України.

Захід об'єднав політиків, представників громад, бізнес, девелоперів, інвестиційні фонди та міжнародних експертів для обговорення актуальних питань відновлення та розвитку українських громад. Захід відвідало понад 4000 учасників.

Протягом двох днів учасники Конгресу мали можливість взяти участь у різноманітних панелях та дискусіях. Асоціація малих міст України створила справжній портал між громадами та заходами, які відбувалися під час II Українського Будівельного Конгресу. Цей портал забезпечувала цифрова платформа підтримки громад «Супермаркет рішень».

У рамках II Українського Будівельного Конгресу відбувся Конгрес у Конгресі «Супермаркет рішень для громад», під час якого було презентовано роботу 11 секцій та виступило 23 провідних спікера. Учасники ознайомилися з новими можливостями секцій.

337 громад долучилися офлайн, і понад 240 – онлайн.

На "Ярмарку громад" представники органів місцевого самоврядування з різних куточків України презентували свої проекти, обмінювалися досвідом та налагоджували нові партнерські зв'язки.

Асоціація малих міст України висловлює щиру подяку всім учасникам Конгресу, які були  офлайн, так і онлайн, зокрема амбасадорам, спікерам та партнерам. Завдяки їхній активній участі та підтримці Конгрес став важливою платформою для обговорення та вирішення нагальних питань, з якими стикаються українські громади в умовах воєнного стану.

 

Додатки:

Матеріали (презентації і фото) ІІ Українського Будівельного Конгресу

https://drive.google.com/drive/folders/1AZlPXunnAMyXnmmDGIbqjRpO3xFsuwU2

ttps://photos.app.goo.gl/LX8MAjqrqNYczy766