Запрошуємо предсавників громад відвідати  захід на тему "Організаційні питання функціонування розподіленої генерації на базі об’єктів критичної інфраструктури", оскільки це дозволить їм отримати актуальні знання про новітні технології та практики, які можуть забезпечити енергетичну незалежність їхніх громад. Крім того, захід надасть можливість обговорити з експертами нові можливості для покращення інфраструктури та підвищення ефективності управління енергоресурсами.

🕙25 липня (четвер), 11.00
Секція: ЖКГ та енергозбереження

Захід відбувається за підтримки Ради національної безпеки та оборони України та проєкту USAID – Енергетична безпека.

Програма заходу

Вітальні слова:

✅ Олександр Литвиненко, Секретар РНБО;

✅ Павло Козирєв, Голова АММУ

Виступи та презентації спікерів:

✅Олександр Корчинський, Генеральний директор Управляючої компанії "Укртепло", "Кращі практики управляння об’єктами розподіленої генерації в містах". Питання/відповіді.

✅Андрій Немировський, Член правління НЕК "Укренерго",  "Правила роботи на ринку електричної енергії. Основи взаємодії з НЕК Укренерго". Питання /відповіді.

✅Основи взаємодії з міжнародними проектами для співпраці в частині інсталяції обєктів розподіленої генерації. Питання /відповіді.

 

Приєднатися: https://atu.net.ua/vebinary/orhanizatsiini-pytannia-funktsionuvannia-rozpodilenoi-heneratsii-na-bazi-obiektiv-krytychnoi-infrastruktury-novi-mozhlyvosti-dlia-orhaniv-mistsevoho-samovriaduvannia