В Супермаркеті рішень запрацювала нова секція «Практики відновлення».
 
 
Павло Козирєв, голова Асоціації малих міст України, розпочав захід вітальним словом: «Практики відновлення на часі. Ми маємо справу зі справжніми практиками громад - це реальний досвід, що працює та приносить результати».
 
 
Символічно, що перша презентація була саме від Тростянецької міської ради. Про досвід залучення позабюджетних фінансових ресурсів, як джерело відновлення громади, розповів голова громади Юрій Бова.
 
 
"Більше 300 донорських організацій та благодійних фондів було задіяно в наших проєктах відновлення", - підкреслив міський голова під час своєї презентації.
Представники громад висловили свою подяку за організацію заходу та  оцінили корисний досвід Тростянецької громади: «Крутий захід і крутий мер!»
 
 
Запрошуємо Вас та представників Вашої громади взяти участь у заходах в рамках роботи секції «Практики відновлення» у січні місяці 2024  року (план заходів додається).
 
Наразі формується план заходів на лютий-березень 2024 року. Запрошуємо Вашу громаду долучитися і поділитися своїм досвідом.
 
 
Чому важливо взяти участь?
✔️Ваша громада має унікальний досвід, який може бути прикладом для інших.
✔️Участь в проєкті дозволить вашій громаді  здобути нові ідеї та інструменти для розвитку.
✔️Спільно з іншими громадами є можливість обговорювати та вирішувати проблеми разом.
 
Як взяти участь?
 
✔️Заповніть форму, щоб представити «практики» Вашої громади  https://forms.gle/orJXDopXiqd6eWWE9
 
 
У разі запитань, звертайтеся: Оксана Кирилюк, виконавчий директор АММУ +380674079095 (WhatsApp) або пишіть на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Більше інформації про заходи Супермаркету рішень  https://atu.net.ua/vebinary#year=2024&month=1&day=1&view=month