4 серпня Президент Латвії Едгарс Рінкевич відвідав офіс Асоціації малих міст України в Латвії.
 
Під час зустрічі Оксана Кирилюк, виконавча директорка АММУ, щиро висловила подяку Латвії та Президенту за всебічну допомогу ЗСУ та українським громадам, яку Латвія надає від перших днів війни. Особлива вдячність за притулок для дітей та жінок.
 
Під час візиту Президент Латвії відвідав у фотовиставку, організовану спільно з офісом АММУ в Латвії та муніципалітетом Валмієра.
 
Під час виставки О. Кирилюк ознайомила Президента з діяльністю Асоціації в Латвії: "Ми налагодили активну співпрацю з органами місцевого самоврядування, асоціаціями місцевого самоврядування, організаціями та підприємствами, які позитивно реагують на наші прохання про допомогу для українських громад.
Уже цього місяця ми розпочинаємо новий цикл конференцій з обміну досвідом між органами місцевого самоврядування Латвії та українськими громадами.
Спільно з муніципалітетами Латвії, наш офіс надасть можливість українським громадам ознайомитися та вивчати успішний досвід Латвії на шляху до Європейського Союзу, з його проєктами та практиками. Цей досвід надзвичайно важливий для відновлення України."
 
Президент Латвії підкреслив щодо важливості діяльності офісу Асоціації малих міст України в Латвії.
"Дякую Вам за увагу, пане Президенте - це велика честь для нас!" - підкреслила О. Кирилюк.
 
Нагадаємо, що у травні цього року Асоціація малих міст України відкрила офіс в Латвії. Велика подяка друзям і партнерам за підтримку!
Слава Україні! Слава дружньому народу Латвії!