Запрошуємо на XXI Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е»

З 1️⃣5️⃣ по 1️⃣7️⃣ жовтня 2024 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15) відбудеться XXI Міжнародний енергетичний бізнес-форум «5Е». Захід об'єднає низку спеціалізованих виставок: «Енергетика в промисловості», «EcoEnergy Expo», «Electro Іnstall», «Е-Сomps+DigiTec», «НафтоГазЕкспо» та «Mining & Minerals Expo».

⚡️У межах форуму 15 жовтня пройде IX Міжнародний конгрес інженерів-енергетиків на тему: «Шляхи та методи збереження стійкості енергетичної системи, її відновлення та побудови на засадах інноваційних енергетичних технологій».

⚡️Конгрес стане незалежною платформою для обговорення актуальних питань відновлення та розвитку енергетичної системи України.

⚡️Особливу увагу буде приділено впровадженню розподіленої генерації на основі ВДЕ та природного газу, сучасних систем накопичення енергії та smart grid-технологій.

Серед учасників: представники РНБО України, Міненерго, Комітету ВРУ з питань енергетики, Держенергоефективності, НКРЕКП, Асоціації малих міст України, топменеджери енергетичних компаній, промислових підприємств, наукових установ та органів місцевого самоврядування.

Запрошуємо органи місцевого самоврядування та комунальні підприємства до участі в Конгресі та ознайомлення з виставками.

 

Відвідування заходів – безкоштовне.

✍️Онлайн реєстрація - обов’язкова на сайті:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/vidviduvacham/online/congress-tek