22 серпня Голова Асоціація малих міст України Павло Козирєв  брав участь у розширеному засіданні Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану  Український союз промисловців і підприємців (УСПП) під  головуванням Президента УСПП Анатолія Кінаха.
 
Під час свого виступу, Павло Козирєв зазначив: "Коли говоримо про відбудову, то це означає, щоб відбудовувати краще, ніж було! Ключовим об’єктом у цьому процесі є громади. Ефективна комунікація з органами місцевого самоврядування є важливим чинником. І Асоціація малих міст має  сучасний інструмент для цієї комунікації - Супермаркет рішень!" ⤵️
 
 
На порядку денному засідання було розглянуто питання збереження та розвитку потенціалу промисловості будівельних матеріалів в Україні. Це має на меті забезпечення невідкладного відновлення житлової, соціальної, транспортної та виробничої інфраструктури, яка постраждала від наслідків війни.
 
У засіданні Антикризового штабу взяли участь:
 
✔️Сергій Тарута, Перший заступник Голови Комітету ВРУ з питань економічного розвитку.
✔️Дмитро Кисилевський, заступник Голови Комітету ВРУ з питань економічного розвитку.
✔️Ганна Бондар, заступник Голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.
✔️Надія Бігун, заступник Міністра економіки України.
✔️Наталія Дюжилова, заступниця Голови Державної інспекції архітектури та містобудування
 
Також були запрошені представники наукових установ, структурованих об’єднань, організацій промисловців, підприємців, роботодавців, галузевих асоціацій виробників будматеріалів та профспілок.
 
Учасники засідання підкреслили важливість спільних зусиль у цей важкий період.
 
🤝Дякуємо нашим партнерам УСПП, особисто Анатолію Кінаху за запрошення на захід і за  багаторічну плідну співпрацю!
 
Разом до Перемоги!💪