Запрошуємо представників громад взяти участь у онлайн семінарі: «Зелена реконструкція України: надання технічної допомоги муніципалітетам щодо стандартів та технічних регламентів»

23 лютого 2024 року, 11:00-13:00 (за київським часом)

Мета семінару: Взаємодія з муніципалітетами для вивчення та обговорення викликів і потреб, пов'язаних із зеленою реконструкцією, визначити шляхи розширення можливостей місцевої влади за допомогою спеціальної технічної підтримки.

Асоціація малих міст України у партнерстві  з UNIDO за підтримки Міністерства економіки України підтримує розробку Національної настанови щодо стандартів та технічних регламентів, а також допомагає у розробці навчальних пакетів. Ця нормативна база та тренінги ефективно сприятимуть "зеленій" реконструкції та управлінню критично важливою інфраструктурою, об'єктами та послугами шляхом впровадження принципів сталого розвитку, застосування національних гармонізованих стандартів та технічних регламентів, які відповідають європейським та міжнародним вимогам.

На що ви можете очікувати: UNIDO наддасть огляд роботи, яка наразі реалізується в країні, та підтримки, яка пропонується українським муніципалітетам на безоплатній основі. Ви матимете можливість виступити та надати свої пропозиції щодо того, як адаптувати нашу підтримку до ваших потреб.

ЮНІДО є спеціалізованою установою Організації Об'єднаних Націй з унікальним мандатом щодо сприяння, динамізації та прискорення промислового розвитку.  Бачення ЮНІДО - це світ без бідності та голоду, в якому промисловість є рушійною силою економіки з низьким рівнем викидів, підвищує рівень життя і зберігає придатне для життя середовище для нинішнього і майбутніх поколінь, не залишаючи нікого без уваги.

З 2018 року ЮНІДО є партнером України з розвитку у сфері торгівлі, використовуючи свій більш ніж 50-річний досвід у створенні та зміцненні якісної інфраструктури в усьому світі.

Реєстрація на семінар: https://atu.net.ua/vebinary/zelena-rekonstruktsiya-ukrayiny-nadannia-tekhnichnoi-dopomohy-munitsypalitetam-shchodo-standartiv-ta-tekhnichnykh-rehlamentiv

Програма додається