️12 жовтня, відбулося  засідання Земельного штабу «Відкритий діалог з питань запуску та функціонування ринку землі в Україні» під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко за участю голови Асоціації малих міст України Павла Козирєва.

?Організатори заходу: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація малих міст України

?Участь у роботі Земельного штабу також взяли голови територіальних громад та представники органів місцевого самоврядування та їх асоціацій.

?Як зазначив Роман Лещенко, саме Земельний штаб є тим форматом, який дозволяє знаходити всім учасникам процесу спільні, результативні рішення.

?Під час засідання розглянули основні питання про положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення», інвентаризацію земельних ділянок громади як інструмент наповнення бюджету, а також обговорили можливості надання коштів із державного бюджету місцевим громадам для проведення інвентаризації земель в межах ТГ.

?Окреме питання — надання Держгеокадастром ортофотопланів, растрових карт території громади органам місцевого самоврядування. ⁉️Відповіді на ці та інші запитання ми будемо висвітлювати в наших інформаціних ресурсах.

?Будуємо Розумні Громади Разом!

? +380963801739

? Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

?https://atu.net.ua/

?https://t.me/AMMUmalimista