21-22 квітня 2021 року у м. Київ відбудеться один з найбільших щорічних Форумів – «Smart Building». Це міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart-рішень для створення "Розумного міста".

   Асоціація малих міст України – офіційний партнер заходу.

   Ми запрошуємо Вас взяти участь у роботі Форуму (21.04.2021 та 22.04.2021 з 12.00 до 18.00, ділова програма доступна на сайті заходу) за для діалогу з інвесторами та зарубіжними фондами, представниками технологічних та інноваційних компаній, які впроваджують технології сегменту Smart City в Україні.
З чого почату будівництво smart city, перші кроки: типові рішення, типові помилки. Про це буде йти дискусія під час панелі «SMART CITY». Модератор – голова Асоціації малих міст України – Павло Козирєв.

   Форум ставитиме за мету створення майданчику для діалогу влади, бізнесу, представників муніципалітетів та комунальної сфери, будівельних компаній та ОСББ. Захід не тільки об'єднає сучасні розробки та їх потенційних споживачів, але у той же час створить можливість обговорити нагальні питання й визначити пріоритети в розвитку та впровадження технологічних новацій в Україні.

   Цього року тематики збільшуються і в рамках Форуму буде також проведено виставки «Комунальна Інфраструктура» та «Будівництво і Архітектура».
Детальну інформацію щодо заходу можна отримати за контактами +38955234893 / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на сайті: https://smart-building.monet.kiev.ua