Відбувся міжнародний вебінар «Цифровий інструментарій для моделювання реконструкції громад України від міжнародної консалтингової компанії Whiteshield».
 
Асоціація малих міст України за сприяння і підтримки Голови Павла Козирєва продовжує допомагати громадам у впровадженні ефективних цифрових рішень та пошуку фінансових інструментів для реалізації проєктів уже в умовах воєнного стану.
 
Понад 140 представників громад, міжнародне представництво, народні депутати, керівники урядових організацій, донори стали учасниками заходу.
 
Тема, яка обговорювалася на заході надзвичайно важлива в умовах сьогодення, адже матеріальні втрати та внутрішня міграція, завдані війною, необхідність одночасної відбудови ледь не всієї критичної інфраструктури, адаптація внутрішньо переміщених осіб – це ті виклики, які сьогодні постають перед громадами.
 
Говорили про інструмент, який допомагає задати пріоритетні напрямки громадського планування, дозволяє проаналізувати можливі сценарії планування та прийняти ефективні рішення з реконструкції українських громад, в тому числі і тих, що суттєво постраждали внаслідок війни.
 
Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам компанії Whiteshield, пану Antonio Somma, партнеру та директору, Fadi Fara - засновнику компанії.
 
 
Вдячність за участь Народному депутату Верховної Ради України – Сергій Нагорняк.
 
Дякуємо нашим партнерам за багаторічну співпрацю і підтримку Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI та її Президенту Генадію Чижикову.
 
У ході заходу громади учасники виявили активну зацікавленість у даному цифровому рішенні.
 
Запрошуємо донорів долучитися до партнерства у цьому надзвичайно важливому проєкті для громад України!
 
Разом до ПЕРЕМОГИ!