6 квітня Асоціація малих міст України разом з представниками місцевого самоврядування презентує результати дослідження  проблематики чинної системи адміністрування місцевих (майнових) податків та механізми її вдосконалення.
 
Практичною метою дослідження є створення моделі законодавчих змін із розширення фіскальних повноважень ОМС, що дозволить посилити фінансову спроможність громад.
 
На круглому столі, який пройде в режимі онлайн, будуть представлені пропозиції із розширення фіскальних повноважень громад, візія нової системи адміністрування місцевих податків, результати опитувань представників місцевого самоврядування та можливості застосування досвіду країн ЄС для реалізації проєкту реформи фіскальної децентралізації.
 
Дослідження здійснювалося у межах реалізації АММУ та GR-компанією «Магонова і партнери» проєкту «Сприяння вдосконаленню місцевого податкового законодавства щодо адміністрування місцевих податків в цілях забезпечення фінансової спроможності органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та після нього» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
 
Круглий стіл відбудеться 6 квітня о 10:00.
 
До зустрічі!