3 травня відбулася друга зустріч – діалог між представниками місцевого самоврядування Латвії (Земгале регіон) і України: «Місцеве самоврядування єднає світ заради миру!»

Організатори заходу:
• Спілка місцевого самоврядування Латвії Latvijas Pašvaldību savienība Gints Kaminskis Mudīte Priede
 
Сьогодні була результативна зустріч. 100 учасників.
 
У ході заходу учасники зустрічі обговорили щодо нагальної допомоги громадам, та перспективи розвитку співпраці між українськими та латвійськими містами в рамках програми міст-побратимів.
 
Ілгварс КЛЯВА - Надзвичайний та Повноважний посол Латвійської Республіки в Україні Embassy of Latvia in Ukraine/ Посольство Латвійської Республіки в Україні запевнив у співпраці з Асоціація малих міст України задля всебічної підтримці громад України.
 
Муніципалітети Латвії (Земгале регіоні) Zemgales Plānošanas reģions / Zemgale Planning Region виступили з ініціативою побратимства та оздоровлення дітей з України в літніх таборах Латвії.
 
Виступ міського голови Тростянця Юрій Бова не залишив байдужими наших партнерів з Латвії і одразу після зустрічі Jānis Baiks Valmiera.Valmieras novads прийняв рішення про надання допомоги Тростянецька Міська Рада – міський автобус.
 
Славутицька міська рада Миргородська міська територіальна громада дякували за підтримку і допомогу громадам побратимам.
 
Асоціація малих міст України в рамках проекту "Місцеве самоврядування єднає світ заради миру!» планує зустрічі з представниками місцевого самоврядування Литви, Естонії, Грузії та Франції!
Разом МИ сила!