Стартував останній третій  навчальний модуль проєкту «Ліга громад».
 
У перший день побували у НАЗК, поспілкувались з Олександром Новіковим, який обіймає посаду голови НАЗК, говорили про ефективність управління та ідею «офісу доброчесності». Також познайомились з Олександром Стародубцевим, заступником керівника апарату НАЗК, спіч якого ґрунтувався на темі про чесноти для кожного українця, а це: свобода, гідність, справедливість.
 
Виступав, для студентів, спеціальний гість - Олег Бондаренко ( юрист, політик, експерт з питань екології, правових питань, народний депутат України). У рамках зустрічі розглянули питання вирубки лісів, говорили про якість послуг з вивозу сміття, про проблеми з якими стикаються громади та про успішні моделі побудови сміттєвих полігонів, на прикладі Харкова, а також про проблематику знищення Каховского водосховища, способи та терміни його відновлення.
 
Другий день останнього навчального блоку в проєкті «Ліга громад» розпочали з вивчення кризового менеджменту та інформаційної безпеки для мерів, команди, громад. Під керівництвом спікера Тараса Пошиванюка учасники дізнались, як правильно діяти під час обшуку та про те, як дотримуватись інформаційної культури, від якої залежить інформаційна безпека.
 
Після перерви  день продовжили з лектором Олександром Лисаком та дослідженням юридичних аспектів кризового менеджменту, а післяобіднім спікером був Сергій Гунько, говорили про те, як впровадження електронної черги у ЦНАП впливає на результати наступних виборів голови громади.
 
Третій фінальний день розпочали разом Оксаною Зайцевою. Говорили на тему: «Особливості побудови комунікацій з представниками громадськості та громадських організацій. Кризові комунікації»
Далі випускний.
 
Курс розроблено Павлом Козирєвим, Головою АММУ у партнерстві з Київською школою державного управління ім. С. Нижного за підтримки Фонду Східна Європа та Програми EGAP