Розпочав роботу 2 навчальний модуль  курсу «Ліга громад», який створений  Асоціацією  малих міст України спільно з КШДУ за підтримки Фонду Східна Європа та швейцарсько-української Програми EGAP. Автор курсу Павло Козирєв, Голова АММУ.
 
Ми всі знову разом - 30 лідерів громад зі всіх куточків України розпочали другий модуль навчального курсу Ліга Громад.
 
Основна мета навчального інтенсиву - не просто покращити знання, а надати soft skills та зробити ще більш крутими менеджерами.
 
  • Розпочав інтенсив другого модуля Дмитро Єрьомін, ділився знаннями з управління ризиками та  розповідав про кризові комунікації.
 
  • Потім учасників чекала екскурсія та зустріч із спеціальним гостем - Валерієм Безусом, говорили про енергоефективність, яка вона є насправді. Пан Валерій поділився своїм багаторічним досвідом, а учасники змогли поставити свої запитання й отримати фахові відповіді та поради.
 
  • Про те, як штучний інтелект може слугувати громаді розповідав Михайло Пацан, а також студенти дізналися всі секрети ефективної співпраці з ШІ та тестували, разом з лектором, різні інтелектуальні чати.
 
  • Спікерка Ольга Бабій детально розповіла про те, як виглядає міський бюджет очима мера та про запобіжники втрат, розподілення видатків та оптимізацію бюджетів громадян, про субсидії, які надаються громадянам з бюджетів, про формування вартості комунальних послуг.
 
  • Наступний день інтенсиву провели зі спікеркою Анною Давиденко та цікавою темою «Персональний бренд». Вивчали тонкощі комунікації особистого бренду і провели спільну та плідну практичну роботу над вмінням самопрезентації.
 
  • З Олексієм Антоновичем детально розглядали місцеві вибори, досліджували соціологічний аспект на фактичних прикладах України. Наш спікер цікаво розповідав про соціальні дослідження, в тому числі про хитрощі деяких замовників таких досліджень.
 
  • Мотиваційну лекцію під менторством Наталії Кривди провели у кінці 2 навчального вікенду. Відбулось чудове виїзне заняття в атмосферному Софіївському соборі.
Радіємо успішному завершенню ще одного етапу та дякуємо всім хто причетний до його реалізації.
Побачимось незабаром 😊