21 лютого 2022 року в місті Києві в КВЦ «Парковий» відбудеться Національний Форум під патронатом Президента України «Безпечні та спроможні громади майбутнього».

Організатори Форуму:
• Рада національної безпеки і оборони України
• Асоціація малих міст України

Форум відбудеться за участю Олексія ДАНІЛОВА, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України; Андрія ЄРМАКА, Керівника Офісу Президента України; Павла КОЗИРЄВА, голови Асоціації малих міст України, заступника Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністрів України, Народних депутатів, керівників Центральних органів влади та голів територіальних громад.

Під час Форуму будуть розглянуті питання:

  • Виконання рішення РНБО України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180, в умовах реформи децентралізації влади та посилення спроможності територіальних громад.
  • Сучасні інструменти та ефективні рішення для розвитку громад.
  • Безпека в громадах. Розбудова територіальної оборони.

Дата: 21 лютого 2022 року
Початок о 10.00
Реєстрація з 8.30
Місце проведення: м. Київ, Паркова дорога 16а, КВЦ «Парковий»

Участь у форумі за попередньою реєстрацією!

Участь у Форумі при наявності:
- оформлений на порталі “Дія” або в однойменному додатку міжнародний чи “зелений” внутрішній COVID-сертифікат на підставі отримання курсу вакцинації;
- негативний результат ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, чинні 72 години від часу здавання матеріалу на аналіз.


Контактна особа: Оксана Кирилюк – тел. 0674079095