Голова Асоціації малих міст України” Павло Козирєв та голова правління АТ "Прозорро.Продажі" Сергій Бут підписали меморандум про співпрацю.
 
 

У рамках реалізації мети цього Меморандуму Сторони домовилися про виконання таких завдань:

1. Сприяти в організації та проведення прозорих електронних аукціонів з продажу комунальних об'єктів малої приватизації, із здачі в оренду комунального майна, із здачі в оренду земельних ділянок, що є у власності громад, в електронній торговій системі Prozorro.Продажі (далі – ЕТС).

2. Сприяти в організації  в порядку, установленому законодавством, доступ потенційних покупців до організації та участі в електронних аукціонах.

3. Вживати заходів, спрямованих на підвищення відвідуваності порталу ЕТС https://prozorro.sale/ та популяризації електронних аукціонів.

4. Здійснювати інформаційну підтримку в соціальних мережах стосовно новин, які стосуються ЕТС Prozorro.Продажі та лотів, які розміщені у ній, відповідного законодавства, новин щодо ринків на яких використовується ЕТС, в тому числі із здачі в оренду земельних ділянок.

Спільні зусилля та посилення взаємодії сприятимуть у побудові прозорої та ефективної системи відчуження та оренди комунального майна та земельних ділянок.
У межах партнерства Prozorro.Продажі та Асоціація малих міст України проводитимуть спільні заходи, а також обмінюватимуться досвідом та експертизою.
 

Для ефективної співпраці та досягнення мети Меморандуму, Сторони зобов'язуються використовувати цифрову платформу "Супермаркет рішень для громад»», як узгоджений та ефективний інструмент взаємодії з усіма учасниками процесів та представниками органів місцевого самоврядування під час планування, організації та впровадження спільних заходів.

 

Слідкувати за результатами співпраці можна на наших сторінках у соцмережах.