12 квітня Український союз промисловців і підприємців та Асоціація роботодавців Грузії провели робочу зустріч щодо бізнес-співпраці двох країн в умовах війни розв’язаної рф проти України.
 
У засіданні взяли участь представники посольств, компаній, галузевих Асоціацій України та Грузії.
Асоціація малих міст України була запрошена на цю ділову зустріч.
 
Директорка з розвитку smart рішень Крістіна Пастущенко проінформувала учасників про діяльність Асоціації малих міст України в умовах воєнного стану:
 
«Дякуємо Грузії за підтримку України. Ця допомога зараз надзвичайно важлива. Малі громади України потребують особливої уваги. Наша Асоціація при підтримці Голови Павла Козирєва прикладає максимум зусиль у подоланні гуманітарної кризи в громадах. В цьому нам допомагає комунікаційний інструмент "Супермаркет рішень". Ми постійно на зв’язку з представниками муніципалітетів та намагаємось вирішувати швидко нагальні проблеми громад. Запрошуємо до співпраці».
 
По закінченню зустрічі сторони ухвалили спільну декларацію, яку підписав президент УСПП Анатолій Кінах та президент Асоціації роботодавців Грузії Елгуджа Меладзе. В ній йдеться про наміри інтенсифікувати ділове співробітництво.
Дякуємо нашим партнерам Український союз промисловців і підприємців (УСПП) за плідну співпрацю!
 
Разом до Перемоги!