На початку липня відбувся вебінар «SMART РІШЕННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГРОМАД»

Асоціація малих міст України за підтримки Мінрегіон Міністерства розвитку громад та територій України та державних обласних адміністрацій продовжує реалізацію проекту "Smart рішення як сучасний інструмент розвитку громад".

Знайомтеся з інноваційним продуктом для розумних міст:

‼️«SMART-РІШЕННЯ для Вашого документообігу: Система " SX-Goverment "» презентував Олег Пиденко від компанії “ Soſt Xpansion» soft Xpansion Ukraine.

Сучасний документообіг - це автоматизація процесів, пов'язаних зі створенням документів, їх узгодженням, затвердженням, ознайомленням з ними, виконанням доручень і контролем проходження документа по всім заданим стадіях. Крім того, електронний документообіг забезпечує обробку, централізоване і надійне зберігання документів і структурований доступ до електронного архіву.

Рішення компанії Soft Xpansion Ukraine дозволяють оптимізувати і автоматизувати всі процеси, пов'язані зі створенням документів, їх узгодженням, затвердженням, ознайомленням, виконанням доручень і контролем проходження документа по всім заданим стадіях.

Рішення базуються на концепції єдиного інформаційного простору і дозволяють створити уніфіковану систему роботи з будь-яким вмістом в самих різних форматах.

ПЕРЕВАГИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ:

  • Швидка і якісна обробка вхідної, внутрішньої та вихідної документації
  • Прискорення процесів проходження і узгодження документів всередині організації
  • Скорочення помилок в роботі з документами
  • Можливість постановки на контроль окремого документа, групи документів, виконання доручень і т.п.
  • Широкі аналітичні можливості по заданим і параметрам
  • Можливість групової роботи (в тому числі і віддалених користувачів)
  • Можливість криптографічного захисту даних при пересиланні (захист даних від змін в ході передачі)
  • Можливість використання електронного цифрового підпису вже сьогодні (в рамках організації) для точної ідентифікації документа і підтвердження його цілісності
  • Істотне скорочення витрат на підготовку вихідної документації (в тому числі великої кількості документів для розсилки клієнтам або партнерам)

Детальніше:
http://www.sx-ua.com/…/dlya-ba…/elektronnyj-dokumentoobrot/…

SMART РІШЕННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГРОМАД SMART РІШЕННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГРОМАД SMART РІШЕННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ГРОМАД