Плануємо тиждень разом. Запрошуємо предстаників громад відвідати заходи Супермаркету рішень:

30 січня о 10.00

Секція: Практики відновлення

Збереження громади в евакуації. Центри підтримки "ЯМаріуполь" - повернення до життя. План відродження постраждалих міст - Mariupol Reborn.

Поговоримо про:

  • ПЛАН MARIUPOL REBORN
  • АЛГОРИТМ MARIUPOL REBORN
  • FAST RECOVERY PLAN: КЛЮЧОВІЦІЛІ, НАПРЯМИ, ВИКЛИКИ

Реєстрація: https://atu.net.ua/vebinary/orhanizatsiia-shvydkoho-vidnovlennia-mariupolska-hromada

 

1 лютого о 10.00

Майстерня земельних питань

Управління землями комунальної власності: загальні принципи, повноваження та їх реалізація. Підходи, методи та інструменти управління.

Поговоримо про:

  • Предмет управління, порядок формування земель комунальної власності, передумови настання права управління (розпорядження) землями комунальної власності, повноваження громади в частині управління землями комунальної власності, інструменти реалізації повноважень.
  • Оцінка земельних ділянок комунальної власності, постановка їх на баланс. За якою оцінкою ділянки ставляться на баланс. Які передумови для цих дій. Застосування практики встановлення сервітутів, суперфіцію, емфітевзису. Порядок укладання таких договорів, особливості визначення плати за  сервітут, суперфіцій, емфітевзис.
  • Застосування інформаційних систем в управлінні громадами. Ризики. Приклади методів та інструментів управління (Програма охорони та використання земель, регуляторні акти місцевого значення).

Реєстрація: https://atu.net.ua/vebinary/upravlinnia-zemliamy-komunalnoi-vlasnosti-zahalni-pryntsypy-povnovazhennia-ta-ikh-realizatsiia-pidkhody-metody-ta-instrumenty-upravlinnia

 

1 лютого об 11.00

Секція ЖКГ

Онлайн екскурсія в сервісний центр українського офісу Renault Trucks, де здійснюється передпродажна підготовка автомобілів та сервіс

  • Під час цієї зустрічі  є можливість переглянути, як налаштовані процеси та обладнання, яке використовують для сервісного обслуговування вантажівок.

У сервісних центрах Renault Trucks  можна розраховувати на професіоналів, які працюють зі спеціальним та ефективним обладнанням відповідно до рівня технологій Вашого автомобіля, і регулярно проходять навчання з користування новітніми засобами діагностики.

Яким чином та де проходить навчання і не тільки, Ви дізнаєтеся на презентації.

Реєстрація: https://atu.net.ua/vebinary/onlain-ekskursiia-v-servisnyi-tsentr-ukrainskoho-ofisu-renault-trucks-de-zdiisniuietsia-peredprodazhna-pidhotovka-avtomobiliv-ta-servis

 

2 лютого об 11.00

Секція: КАБІНЕТ МЕРА

Війна в Україні та глобальні виклики: роль бізнесу й інвестиційні настрої у Давосі

  • Геннадій Чижиков, президент ТПП України, поділиться враженнями від зустрічей у Давосі: "Війна - найбільший, але не єдиний зовнішній виклик, який стоїть перед Україною. Як велика експортна держава, ми маємо інтереси на глобальних ринках і розраховуємо на участь іноземного капіталу у відбудові України. Чи готові світові фінансові й ділові кола підтримати Україну інвестиціями?"

Реєстрація: https://atu.net.ua/vebinary/viina-v-ukraini-ta-hlobalni-vyklyky-rol-biznesu-i-investytsiini-nastroi-u-davosi

 

4 лютого о 18.00

Секція: Самовідновлення

Де брати ресурс під час різних викликів життя?

На зустрічі обговоримо:

  • Як підтримувати себе у ресурсному стані та чому це важливо
  • Як поповнювати ресурси
  • Як про себе піклуватись
  • Як вчасно помічати сигнали організму та знаходити ресурс

Реєстрація: https://atu.net.ua/vebinary/de-braty-resurs-pid-chas-riznykh-vyklykiv-zhyttia

 

Більше інформації про заходи Супермаркету рішень: 

https://atu.net.ua/vebinary#year=2024&month=1&day=25&view=month