Супермаркет рішень - екосистема, яка забезпечує безперервний цикл комунікацій між усіма зацікавленими сторонами: влада, донори, бізнес. Щоденні зустрічі відбуваються за різними темами, кожна громада обов'язково знайде своє.

 

  12  вересня о 10.00

🟡Розпорядження землями, які зайняті зеленими насадженнями в тому числі порядок вирубки дерев.

✅ Законодавство, що регулює питання повноважень при розпорядженні землями, які зайняті зеленими насадженнями.

✅ Насадження, само заліснені ділянки.

✅ Порядок вирубки зелених насаджень в межах та за межами населених пунктів, визначення розміру збитків, реципієнт отримання нарахованих збитків.

✅ Процедура приведення лісосмуг у відповідність до їх проєктної ширини. Випадки, при яких розраховуються втрати лісогосподарського виробництва. Хто може бути оператором (експлуатантом) зелених насаджень.

✅ Процедура розрахунку втрат, їх затвердження рахунки, на які кошти за втрати повинні надходити

🔗Приєднатися https://atu.net.ua/vebinary/rozporiadzhennia-zemliamy-iaki-zainiati-zelenymy-nasadzhenniamy-v-tomu-chysli-poriadok-vyrubky-derev

 

13 вересня о 10.00

🟡Державна інспекція архітектури та містобудування України: знайомство, концепція, політика

На першій зустрічі поговоримо про:

✅організацію роботи в ДІАМ

✅цифровізацію будівельного сектору

✅проблемні питання будівництва у громадах

🙌Приєднатися: https://atu.net.ua/vebinary/derzhavna-inspektsiya-arkhitektury-ta-mistobuduvannya-ukrayiny-znaiomstvo-kontseptsiia-polityka

 

14 вересня о 10.00

🟡Стратегічне планування місцевого розвитку

📍з 14 вересня у Супермаркеті рішень розпочинається освітній онлайн марафон «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування».

Підвищити кваліфікацію зможуть 200 посадових осіб місцевого самоврядування, які пройдуть навчання у Супермаркеті рішень. Протягом шести тижнів учасники матимуть унікальну можливість отримати нові знання та практичні навички для підвищення ефективності та якості роботи через впровадження дієвих інструментів місцевого самоврядування та територіальної організації влади в умовах адаптації до нових політичних і соціально-економічних викликів.

🔗Приєднатися: https://atu.net.ua/vebinary/stratehichne-planuvannia-mistsevoho-rozvytku

 

14 вересня о 13.00

🟡Євроінтеграція в дії: досвід Латвії для відновлення та розвитку українських громад. Міжмуніципальне співробітництво. Підприємство Sia «ZAAO» - високоякісні та екологічно чисті послуги для поводження з відходами».

У програмі:

✅ Досвід Відземського регіону у міжмуніципальному партнерстві

✅Поводження з ТПВ. Презентація роботи підприємства, досвід створення

🔗Приєднатися: https://atu.net.ua/vebinary/yevrointehratsiia-v-dii-mizhmunitsypalne-spivrobitnytstvo-pidpryiemstvo-sia-zaao-vysokoiakisni-ta-ekolohichno-chysti-posluhy-dlia-povodzhennia-z-vidkhodamy

 

. 📌Більше інформації про заходи Супермаркету рішень  https://atu.net.ua/vebinary#year=2023&month=9&day=11&view=month