Голова Асоціації малих міст Павло Козирєв взяв участь у засіданні Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану, яке відбувалося 27 вересня 2023 року в приміщенні Український союз промисловців і підприємців (УСПП) під головуванням Президента УСПП Анатолія Кінаха
 
На порядку денному цього заходу розглядалися важливі питання відновлення економіки від наслідків війни. Обговорювалися стратегії розвитку переробної галузі та способи підвищення рівня технологій у виробництві, потреби функціонування індустріальних парків, використання інструментів державно-приватного партнерства та інше.
Асоціація малих міст України пропонує інструменти та ініціативи, які допоможуть у вище зазначених питаннях та сприятимуть взаємодії з місцевими громадами:
 
- Побудова та розвиток індустріальних парків - окрема секція в Супермаркеті рішень для громад https://atu.net.ua/vebinary...
 
- Використання ресурсу "офіцерів відновлення" для підготовки інфраструктурних та інвестиційних планів, а також забезпечення їх реалізації коштом державно-приватного партнерства.
 
- GREEN CENTRE UKRAINE – ініціатива з рециклювання будівельних відходів для створення екологічно чистого середовища у наших громад.
 
Дякуємо нашим партнерам УСПП за запрошення і за багаторічну плідну співпрацю.
 
Переможемо! Відбудуємо Разом!