Скоро відбудеться відкриття офісу Асоціації малих міст України в Латвійській Республіці! В умовах воєнного стану, ми продовжуємо працювати на користь громад, що є нашим головним пріоритетом, та розвивати міжнародне співробітництво з партнерами з усього світу.
 
Відкриття офісу Асоціації малих міст України в країні Європейського Союзу є важливим кроком у розвитку міжнародного співробітництва для органів місцевого самоврядування на шляху євроінтеграції та післявоєнної відбудови.
 
Ми обрали Латвію як місце для відкриття нашого офісу, оскільки вже успішно співпрацюємо з партнерами з цієї країни. Проєкт "Місцеве самоврядування єднає світ заради миру", який ми впроваджували разом з латвійськими партнерами з перших місяців війни, дав потужні результати. Тому відкриття нашого офісу в Латвії посилить наше партнерство та розширить можливості допомоги громадам.
 
Ми маємо намір налагодити зв'язки з представниками міжнародних фондів та організацій, які фінансують проєкти з розвитку органів місцевого самоврядування в Україні. Ми також хочемо залучити європейський досвід, кращі практики, інноваційні рішення та експертизу для успішного розвитку міст та селищ нашої країни.
 
 
Разом Переможемо!
Більше інформації про відкриття офісу Асоціації малих міст України в Латвії можна знайти за посиланням: https://atu.net.ua/vebinary/vidkryttya-ofisu-ammu-v-latviyi