11 травня відбувся Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM «Відбудова країни. Стратегія змін для архітекторів, девелоперів та забудовників», на якому архітектори, забудовники, влада і громади озвучили з чого треба починати вже сьогодні.
 
У форумі взяло участь:
- понад 3000 учасників
- більше 100 спікерів
 
Під час форуму обговорили як будувати швидко і прозоро.
 
Президент Асоціації малих міст України  Павло Козирєв під час БЛОКУ З ВІДНОВЛЕННЯ ГРОМАД презентував цифрову платформу "Супермаркет рішень для громад", яка надає можливість громадам у пошуці стійких рішень для відбудови та розвитку.
 
Супермаркет рішень – це про зручність, швидкість та можливість знайти все необхідне в одному місці та зручний час за секціями:
Будівництво
Енергоефективність
Smart рішення
Благоустрій
ЖКГ
Освіта
Медицина та охороно здоров’я
Земельні ресурси
Економічний розвиток
Юридичний супровід
 
«В Супермаркеті рішень є не тільки відділ міського господарства, там передбачені і інші секції – пошук коштів для громади бо місцевих ресурсів завжди не вистачає, консалтінг та багато інших функцій, які необхідні для життя і якісного управління життям в громаді» Павло Козирєв.
 
Супермаркет рішень під час воєнного стану – можливість напряму працювати з містами інших країн та дізнаватись про можливості підтримки проєктів міжнародної технічної допомоги.
 
Разом з Партнерами ми працюємо над тим щоб забезпечити якісну відбудову наших громад та їх сталий розвиток!
 
Дякуємо Конфедерація будівельників України та її Президенту Леву Парцхаладзе за партнерство та організацію форуму, підтримку громад та високу професійність!
 
Переможемо та відбудуємо все!