Запрошуємо представників громад на чергову зустріч в секції  Практики відновлення.

Дата: 27 березня, 10.00

Тема: Досвід міжнародної співпраці Володимир-Волинської міської територіальної громади. Розвиток туристичного потенціалу та промоція.

Спікер: Катерина Підгурец, начальник відділу міжнародної діяльності та туризму виконавчого комітету Володимирської міської ради

Володимир-Волинська міська територіальна громада активно співпрацює з закордонними партнерами в різних сферах. З початком повномасштабного вторгнення російського агресора, партнери почали ще й активно допомагати гуманітарними вантажами. За період 2021-2023 років реалізовано 5 проектів міжнародної технічної допомоги разом з партнерами. Розвиваємо туристичний потенціал громади. Місто є старовинне, княже, тому розказати та показати є що в тому числі і за кордоном.

Поговоримо під час зустрічі про розробку і застосування стратегії брендування, заснування та розвиток туристично-інформаційного центру, та застосування та просування бренду та символіки громади.

✅Міжнародне співробітництво.

✅Реалізація міжнародних проектів спільно з партнерами.

✅Розвиток туристичного потенціалу.

✅Стратегія брендування.

✅Промоція громади, в тому числі на міжнародному рівні.

 

Реєстрація на зустріч: https://atu.net.ua/vebinary/dosvid-mizhnarodnoi-spivpratsi-volodymyrskoi-miskoi-terytorialnoi-hromady-rozvytok-turystychnoho-potentsialu-ta-promotsiia

Більше інформації про заходи Супермаркету рішень: https://atu.net.ua/vebinary#year=2024&month=3&day=24&view=month