5-6 жовтня відбулася наймасштабніша подія цієї осені - Архітектурно-будівельний BUSINESS FORUM“Відбудова України. Трансформація та модернізація”
Особливо організатори потурбувались про громади України. В рамках форуму відбулась дискусійна панель - Форум з відновлення громад, модератором якої був Павло Козирєв, Голова Асоціації малих міст України.
 
Спікери:
 
✔️Світлана Берзіна, Президент ВГО «Жива планета» - виконавець проєкту GIZ
✔️Надія Бондарчук, Project Manager/Team Leader Recovery and Peacebuilding Programme (UNDP)
✔️Сергій Мамедов, Голова правління ГЛОБУС БАНКУ, заступник Голови Ради директорів КБУ
✔️Тарас Демкура, Віцепрезидент ІСС з питань сталого розвитку, енергоефективності та збереження довкілля
✔️Іван Синетар, Віцепрезидент з питань відбудови України ІСС Ukraine
✔️Олексій Рябоконь, засновник та радник Асоціації ОТГ, Пирятинський міський голова 2010-2020 років
 
Важливо зазначити, що під час дводенної події організатори Конфедерація будівельників України, DMNTR журнал "Дім та інтер'єр", разом з партнерами з групи компаній MCUP і RPC Biopromin LTD передали територіальним громадам 6 сертифікатів загальною сумою понад 1,5 млн грн на спеціальне обладнання для лікування захворювань опорно-рухового апарату та пошкодження верхнього шару шкіри.
 
05 жовтня у розіграші сертифіката на прилад ударно-хвильової терапії MCSPINE / VERTE номіналом 450 000 гривень, що становить повну вартість одного такого апарату, перемогла Ізюмська ОТГ.
 
Цього ж дня було розіграно ще 2 сертифікати номіналами 225 000 гривень кожен (50% вартості одного апарату). Кремінська військова адміністрація та Підгородненська міська рада отримали сертифікати на знижку 50% на придбання реабілітаційного обладнання MCSPINE / VERTE.
 
Під час другого дня  було розіграно ще 3 сертифікати номіналами 225 000 гривень (50% вартості одного апарату) на придбання реабілітаційного обладнання MCSPINE / VERTE та POLARIS:
 
Сертифікат на придбання приладу POLARIS зі знижкою 50% отримала Миргородська територіальна громада.
Гірська сільська рада отримала сертифікат на знижку 50% на придбання MCSPINE / VERTE або POLARIS на вибір.
 
Сертифікати на придбання приладу MCSPINE / VERTE зі знижкою 50% отримала КНП Броварська БКЛ.
 
Команда Асоціації малих міст України щиро дякує організаторам за турботу про громади та багаторічне надійне партнерство!
 
Детальніше про BUSINESS FORUM за посиланням: https://www.business-forum.info/