Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави так і зі сторони бізнес спільноти, адже саме взаємодія та співпраця влади та бізнесу, науки та промислових підприємств надасть можливість для розбудови економічного розвитку України, сприятимуть створенню інвестиційного клімату країни та зростання добробуту громадян нашої держави.
 
Продовжуючи серію тематичних заходів, спрямованих на відкритий діалог та демонстрацію матеріалів, рішень та технологій щодо відновлення та відбудови інфраструктури України, наші партнери HD Technopolygon організовують тематичну виставку “Ефективні рішення для відбудови”
 
Коли: 7-8 листопада 2023 року
Де: ВЦ «АККО Інтернейшнл» ( Київ, Проспект Берестейський 40-Б)
 
Для кого: стейкхолдери відновлення інфраструктури – вітчизняні та міжнародні компанії, представники законодавчої та виконавчої влади, фонди та фінансові інституції та експертне середовище.
 
Робота виставки передбачає дводенну роботу експозиції, тематичні форуми від організаторів та семінари від партнерів.
 
Тематичні напрямки:
  1. Демонтаж. Очищення територій. Управління відходами від руйнувань.
  2. Енергозберігаючі технології. Альтернативна енергетика. Гарантоване електроживлення
  3. Як поводитися з будівельними відходами у громадах, які зазнали руйнування інфраструктури внаслідок російської збройної агресії? Яка техніка, рішення та технологічні можливості допоможуть громадам?
  4. Що дозволяє знизити енергоспоживання? Енергоефективні заходи: утеплення фасадів та покрівлі комунальних будівель (шкіл, дитячих садочків, лікарень тощо), заміна дверей та вікон на енергозберігаючі, встановлення систем опалення на альтернативних видах палива, використання сучасного освітлення тощо.
  5. Звідки громаді брати гроші на впровадження енергоефективних заходів? Чим саме можуть допомогти держава, бізнес, міжнародні партнери? З чого почати, як підготувати і реалізувати проєкти з енергоефективності?
 
Цим та іншим питанням присвячено галузеву подію.
 
Щоб відвідати захід, необхідно зареєструватися: https://erv2023.ticketforevent.com/?draft_mode=on